Cum te putem ajuta?

Site is offline. Click here for more info.

Promovari Top incluse in pachet

Acest tip de promovare poate fi activat pe o perioada de 7 sau 30 de zile, iar ca mod de functionare afiseaza anunturile alternativ,  in partea de sus a paginii, pe categoria, subcategoria si localitatea selectate (ca si promovarea in grila de anunturi din OLX.ro).

Afisarea se face pentru cate 3 anunturi la o incarcare, ele alternandu-se la fiecare refresh de pagina, astfel incat toate anunturile promovate astfel sa beneficieze de o expunere egala ca si numar de afisari.

 

1.png

 

Promovarile Top incluse in pachetul tau de anunturi sunt cele de 30 de zile. Iar pentru a putea activa cu succes una, tot ce trebuie facut este sa te loghezi in contul agentiei de Storia si sa accesezi sectiunea de „Anunturi”. Aici vei avea o lista intreaga cu anunturile active si exportate cu succes din CRM si totodata un buton de „Promoveaza” in dreptul fiecarei oferte in parte. Dupa ce vei merge la pasul urmator si modifica pentru cea de Top 30 de zile, promovarea respectiva se va tarifa pe 0, cat timp nu au fost inca toate folosite.

 

2.png

 

3.png