Cum te putem ajuta?

Site is offline. Click here for more info.

Anuntul model

Sunt cateva puncte esentiale in anunt: titlul, fotografiile, descrierea si detaliile tehice (an constructie, compartimentare, lozalizare, comoditati etc).

  1. Titlul:de exemplu, in categoria Apartamente de vanzare, de preferat ar fi sa introduceti tipul imobilului ce il oferiti spre vanzare si, eventual, un detaliu semnificativ, precum zona sau numarul de camere.

 

  1. Fotografiile: suntem prin excelenta fiinte vizuale. Si nu este gluma ca o poza face cat 1000 de cuvinte. Iata un exemplu:

 

 

Si regula de aur: pozele reale. Poate ti se pare ca o poza preluata de pe Internet este mai frumoasa. Atunci cand cumperi, vinzi sau inchiriezi vrei autenticitate, sa ai incredere, deci sa stii exact pe ce dai banii, mai ales cand discutam de imobile sau terenuri. 

 

  1. Descrierea:poti include si informatii generale (cum ar fi anul constructiei, compartimentare, date privind eventualele renovari sau imbunatatiri aduse; uneori ajuta si motivul pentru care il vinzi (pentru un plus de autenticitate), pentru ce este util sau recomandat.

Evita sa scrii cu majuscule: transmit agresivitate. Iar tu vrei sa vinzi, sa atragi, sa incurajezi :)

 

  1. Detaliile de ordin constructiv sunt extrem de importante. Detalii precum comoditati, imprejurimi, sau altele pot face diferenta si va poate face anuntul mai de interes in ochii potentialilor doritori. Cu cat oferiti mai multe detalii de acest gen, cu atat este mai bine si astfel vanzarea poate fi facuta mai rapid pentru ca in fond, asta ne si dorim, sa vindeti cat mai repede :)

Toate cele de mai sus sunt valabile pentru anunturi formulate cu bun simt, care respecta un limbaj decent si regulile de moderare.