Cum te putem ajuta?

Site is offline. Click here for more info.

De ce este util un cont Storia?

In calitate de persoana fizica, este util sa iti creezi un cont pe Storia pentru a nu fi nevoie sa activezi fiecare anunt in parte din casuta de email si de asemenea pentru a-ti putea verifica si administra anunturile mult mai usor, prin simpla lui accesare. 

 

De asemenea, vei avea un acces mult mai facil la tot ceea ce inseamna istoricul anunturilor tale, mesaje primite, statistici (numar de vizualizari, accesari ale numarului de telefon) etc.

 

Ce idee, crearea contului este foarte simpla - este suficient sa te inregistrezi aici - https://www.storia.ro/cont/inregistrare/ si apoi sa confirmi activarea din casuta ta de e-mail.

 

In calitate de agentie / dezvoltator miza este ceva mai mare - activand un astfel de cont poti beneficia de pachete avantajoase de servicii de publicare atat pe OLX.ro cat si pe Storia.ro prin intermediul platformei CRM AtlaStock.

Pentru mai multe informatii si inclusiv activarea unui astfel de cont te rog sa intri aici - https://www.storia.ro/cont/inregistrare-companiei/agentie-imobiliara/ - pentru agentie

- https://www.storia.ro/cont/inregistrare-companiei/dezvoltator/ - pentru dezvoltator

 

Daca ai oricare alte intrebari sau nelamuriri legate de utilizarea site-ului nostru, te invitam sa ne contactezi printr-un email la adresa de contact :)