Cum te putem ajuta?

Site is offline. Click here for more info.

Cum ma asigur ca proprietatea este cea potrivita?

 

Mai intai de toate, recomandarea noastra ar fi sa te asiguri ca proprietatea aleasa corespunde pe deplin asteptarilor tale: numar de camere (daca este apartament sau casa), compartimentare, suprafata, nivel echipare si dotari, pret etc.

 

Totul este conform asteptarilor? Perfect J Ce iti ramane acum de facut este sa contactezi respectivul vanzator si sa cadeti de comun acord pentru stabilirea unei vizionari. Mai presus de orice detaliu scris sau fotografie, o vizita ‚pe viu’ poate fi edificatoare.

 

Daca toate aceste aspecte sunt pe placul tau, trebuie sa te asiguri ca respectiva proprietate este perfect in regula din punct de vedere juridic. Mai mult ca sigur nu ai motive sa te ingrijorezi, majoritatea ofertelor de pe site fiind expuse de profesionisti in domeniu, dar stii cum e, mai bine sa fii 100% convins ca totul este in regula.

 

De aceea, sugestia noastra ar fi contactarea unui notar public acreditat, care te poate ajuta cu actele necesare respectivei tranzactii – este de verificat daca actele de proprietate sunt originale si de asemenea, daca respectivul imobil sau teren nu se afla intr-un alt litigiu ce nu ar permite tranzactionarea acestuia.

Si cel mai important aspect. Nu recomandam sa oferiti nici un fel de avans, indiferent de oferta primita.