Cum te putem ajuta?

Site is offline. Click here for more info.

Cum functioneaza?

Pentru a creste sansele de a-ti vinde proprietatea si anuntul tau sa beneficieze de o vizibilitate mai buna pe site, ai posibilitatea sa-ti promovezi anuntul cu una sau mai multe din optiunile disponibile.

Si pentru a face alegerea cea mai potrivita pentru anuntul tau este foarte important sa stii care sunt optiunile noastre de promovare si mecanismul de functionare pe site al acestora. Asadar, in urmatoarele randuri iti vom detalia fiecare optiune de promovare in parte si ce beneficii au acestea:

 

1. Promovarea Top

Acest tip de promovare poate fi activat pe o perioada de 7 sau 30 de zile, iar ca mod de functionare afiseaza anunturile alternativ,  in partea de sus a paginii, pe categoria, subcategoria si localitatea selectate (ca si promovarea in grila de anunturi din OLX.ro).

Afisarea se face pentru cate 3 anunturi la o incarcare, ele alternandu-se la fiecare refresh de pagina, astfel incat toate anunturile promovate astfel sa beneficieze de o expunere egala ca si numar de afisari.

 

2. Promovarea pe prima pagina 

Acest tip de promovare afiseaza anunturile pe prima pagina Storia.ro, cate 6 anunturi la fiecare incarcare, atat pe toata tara, cat si pe localitatea setata in anunt (ca si promovarea pe prima pagina din OLX.ro).

Ce este important de retinut, este ca daca setam  orice alt filtru de cautare in afara de localitate (si asta numai in pagina de deschidere Storia.ro), noi practic iesim de pe prima pagina, si astfel nu mai putem vizualiza anunturile astfel promovate.

Acest tip de promovare se poate activa pe o perioada de 1, 7 sau 30 de zile.

 

3. Reactualizarea 

Acest serviciu iti aduce anuntul pe prima pagina, afisandu-l cu data si ora platii, ca si cand atunci ar fi fost activat – in felul acesta, el poate fi vazut mult mai usor de catre cei interesati, nemafiind nevoie sa parcurga mai multe pagini pentru a-l gasi.

 

4. Promovarea VIP

Acest tip de serviciu poate fi accesat doar de catre  utilizatorii business  care detin un cont AtlaStock (sistemul nostru CRM).

Modalitatea de functionare este urmatoarea – anunturile sunt afisate in sectiunea “Anunturi recomandate”  pe fiecare dintre paginile rezultate pe o cautare anume, in functie de data publicarii, astfel: pe prima pagina apar 4 anunturi – cele mai recent  activate/ reactualizate, pe pagina doi urmatoarele 4 anunturi in ordinea datei/ orei de reactualizare, s.a.m.d.

Acest tip de promovare poate fi  incarcata pentru o perioada de 3 sau 7 zile.

 

 

Multa bafta in tranzactiile urmatoare :)