Cum te putem ajuta?

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la postarea din Storia.ro. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Cum ma asigur ca raman in intervalul de pret dorit?

Pentru un control ceva mai usor al proprietatilor gestionate si pentru a evita emiterea facturii cu o suma mai mare decat pragul de anunturi dorit, cel mai indicat este sa accesezi contul tau Storia.ro.

Facturile se emit la fiecare 30 de zile calendaristice si contin serviciile folosite pe parcursul acestei perioade. Tarifarea nu se face la numarul de anunturi active de la sfarsitul perioadei de facturare ci se face progresiv in functie de numarul de anunturi activate/adaugate de la 0 (anunturi noi) in decursul lunii si totodata a anunturilor adaugate luna trecuta, ce in perioada curenta s-ar apropia de sfarsitul valabilitatii de 30 de zile. Daca o oferta este in continuare activa si exportata dupa perioada aceasta, sistemul o va prelungi cu inca 30 de zile, iar aceasta s-ar tarifa si pentru luna curenta.

Ag-_Facturare-_PS_1.png

 In sectiunea de anunturi se poate face o verificare dupa data de expirare a unui anunt astfel incat sa nu fie prelungita o oferta ce nu mai este de actualitate. Recomandarea ar fi ca aceste oferte sa fie dezactivate cu 1 zi inainte de prelungire, pentru a evita eventuale neplaceri.

Ag-_Facturare-_PS_2.png

 

In cazul in care se doreste dezactivarea ofertei in cauza, ce trebuie facut este sa cauti proprietatea aceea dupa ID-ul de anunt direct in contul Storia - Anunturi - Optiuni - Dezactiveaza, in asa fel incat proprietatea sa fie arhivata, iar anuntul acela sters.