Cum te putem ajuta?

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la postarea din Storia.ro. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Cum platesc?

Momentan, sunt disponibile doua modalitati de plata cu ajutorul carora iti poti publica sau promova anuntul / anunturile dorite.

 

1. Plata prin SMS

Daca bifezi plata prin SMS, ti se deschide o pagina in care introduci numarul de telefon de pe care doresti sa platesti ca in imaginea de mai jos:

Dupa ce introduci numarul de telefon, apasa butonul Platesc in siguranta. Ti se va genera automat un cod pe care il vei primi prin SMS. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile din mesaj si sa trimiti codul primit urmat de DA (ex: 732507DA) tot prin SMS la numarul ce apare in pagina. 

Apoi vei primi prin SMS un cod pe care il vei introduce in pagina de plata Storia.ro, in campul Cod de validare

Dupa ce dai click pe Validez vei primi un SMS de confirmare iar activarea serviciului se va face in aproximativ 15 minute si iti vom trimite si un mail de confirmare in momentul activarii.

 

2. Plata prin Card

Daca vei alege metoda de plata prin card vei putea opta in continuare si pentru variantele: transfer bancar, PayPal si BT24 - Internet Banking BT.

Dupa alegerea optiunii, ''plata prin card'' vei ajunge in o pagina securizata (a partenerului nostru PayU Romania). Aici completezi date despre tine si cardul tau. Totul este 100% sigur, iar datele cardului tau nu sunt salvate si doar procesate strict pentru efectuarea platii. Vei primi si pe email toate datele acestei tranzactii.

Dupa ce ai completat datele personale, iti mai ramane doar sa le completezi pe cele ale cardului:

 

Multa bafta!