Cum te putem ajuta?

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la postarea din Storia.ro. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la Storia.ro

Pentru ca vrem ca lucrurile sa fie cat mai simple posibil, reducem numarul platformelor ce trebuie accesate in colaborarea cu noi, la cele doua de baza, OLX.ro si Storia.ro.

Aici poti gasi o serie de intrebari ce pot sa reiasa o data cu aceasta mutare de la Atlastock catre contul tau Storia.ro. Fii fara grija insa, iti ramanem alaturi in caz de neclaritati sau in caz ca ai nevoie de orice alt ajutor.

1. Cum pot accesa anunturile mele dupa deconectarea de la Atlastock?

Poti gasi toate anunturile tale (atat cele active cat si istoricul de anunturi dezactivate) direct in contul tau Storia.ro, in sectiunea Anunturi.

2. Cum pot accesa contul meu Storia.ro, daca am uitat parola?

Nu este nici un motiv de ingrijorare, o poti recupera oricand selectand Am uitat parola din sectiunea Contul Meu. Acolo vei putea introduce noua ta parola, selectand Schimba parola. Ulterior vei primi un email la adresa cu care te-ai inregistrat, prin care ti se va cere sa o confirmi pe cea nou setata. 

Am_uitat_parola_1.pngAm_uitat_parola_2.png

3. Voi pierde anunturile mele in momentul in care nu voi mai avea acces la Atlastock?

Nu, toate anunturile tale exportate din Atlastock vor ramane in continuare disponibile atat in Storia.ro cat si in OLX.ro. Le vei putea edita direct din contul tau de Storia.ro, iar modificarile se vor face automat si in OLX.ro, daca anuntul este exportat acolo.

4. Cum pot accesa contul meu Storia.ro?

Te vei putea loga cu aceleasi date de acces ale contului ca si pana acum, direct din pagina Storia.ro, sectiunea Contul meu.

logare_Storia.png

 

5. Cum pot adauga anunturi?

O data ce te-ai logat in contul tau Storia.ro, in partea din dreapta sus al paginii va fi disponibil si butonul de Adauga anunt.

Adaugare_anunt_Storia.png

Gasesti aici mai multe informatii despre pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a adauga anunturi in Storia.ro si a le exporta catre OLX Imobiliare.

6. Cum pot modifica un anunt?

Poti modifica anunturile tale direct din contul Storia.ro, accesand sectiunea Anunturi. In dreptul fiecarei oferte, vei gasi butonul de Optiuni. Dupa apasarea acestuia vor deveni vizibile mai multe optiuni, printre care si cea de Editeaza:

Modificare_anunt.png

7. Cum pot dezactiva un anunt?

Poti dezactiva anunturile tale direct din contul Storia.ro, accesand sectiunea Anunturi. In dreptul fiecarei oferte, vei gasi  butonul de Optiuni. Dupa apasarea acestuia vor deveni vizibile mai multe optiuni, printre care si cea de Dezactiveaza anunt:

Dezactivare_anunt.png


8. La ce informatii nu voi mai avea acces dupa deconectarea din Atlastock?

In situatia in care ai anunturi in Atlastock, dar care nu sunt setate pentru export catre Storia.ro si OLX.ro, acestea nu se vor regasi in contul tau de Storia dupa deconectarea de la Atlastock.

De asemenea, daca in contul de Atlastock ai salvat notite asociate cu anunturile din cont, aceste notite nu se vor transfera catre Storia.ro (gasesti notitele in sectiunea de Notite din dreptul fiecarei oferte din Atlastock).

 

Notite_AS.png

Pentru a evita pierderea acestoralor, iti recomandam sa exporti toate anunturile de actualitate catre Storia.ro si sa pastrezi in alt format notitele tale din cadrul acestora.

9. Pot accesa contul meu simultan, de pe mai multe dispozitive, folosind aceleasi date de acces?

Da, poti sa accesezi contul tau simultan, de pe mai multe dispozitive.  Nu vei intampina dificultati.

10. Pot avea subconturi pentru agenti, in cadrul Storia.ro?

Da, poti sa creezi subconturi pentru agentii tai. In timpul migrarii, toate subconturile active in Atlastock, vor primi o invitatie pentru accesarea noului subcont din Storia.ro, nu ramane decat sa se valideze invitatia primita de fiecare coleg in parte.

Dupa aceea insa, daca doresti crearea unor subconturi noi, trebuie doar sa le trimiti invitatie pe o adresa de e-mail, direct din contul tau, accesand sectiunea Agentia mea. Agentii trebuie dupa aceea sa acceseze invitatia primita pe adresa de e-mail completata si sa o valideze, pentru a-si putea seta datele de acces in subcontul lor.

Agentia_mea.png

Pentru pasii completi de creare a unui subcont de agent, acceseaza acest articol.

11. Ce actiuni pot face agentii din subconturi?

Dupa ce s-au urmat pasii de validare de mai sus, agentii respectivi detin un subcont aferent contului principal de agentie (cel prin care se face exportul propriu-zis).

In felul acesta ei pot adauga anunturi, edita ofertele lor, pot cumpara pachete de promovare si pot exporta gratuit anunturile lor catre platforma partenera OLX.ro. Toate anunturile ce provin din subconturi, vor deveni vizibile pe OLX.ro pe contul principal al agentiei.

12. Cum pot vedea fiecare agent ce are in portofoliu?

In sectiunea de Anunturi vei gasi o multitudine de metode de filtrare, astfel incat sa poti fie cauta printre oferte mai usor, cat si vedea in ce stadiu anume se afla colegii cu portofoliile lor.

Filtrare_anunturi.png

Totodata vei putea transfera anunturi catre orice subcont activ in functie de nevoile agentiei, atat individual cat si mai multe oferte deodata, prin selectarea din lista de agenti disponibili.

Transfer_anunturi.png

13. Cum voi primi mesaje pentru anunturile mele?

Mesajele primite vor putea fi gasite in sectiunea de Mesaje astfel incat sa poti raspunde mai departe. Mai multe informatii sunt disponibile aici

Mesaje_Storia.png

14. Anunturile mele vor fi exportate in continuare gratuit si catre OLX.ro?

Da, anunturile tale vor fi exportate in continuare gratuit si catre platforma partenera OLX.ro. In momentul in care adaugi un anunt, optiunea de export catre OLX se regaseste in pagina de promovare a anunturilor, ultimul pas in procesul de adaugare anunt. 

Trebuie doar bifata casuta respectiva, iar anuntul tau va deveni vizibil si pe platforma partenera. 

Export_olx.png

15. Cum pot verifica daca un anunt meu este exportat si catre OLX.ro?

Poti vedea acest lucru direct din lista ta de anunturi. Sub orice oferta, sunt disponibile optiunile de promovare suplimentara, printre care vei vedea si o casuta de OLX. Daca textul acesteia este albastru, inseamna ca anuntul tau este perfect vizibil si pe OLX.ro, iar apasandu-l vei putea accesa direct oferta aferenta.

Daca totusi textul OLX este gri, inseamna ca anuntul tau nu este exportat inca catre cealalta platforma partenera. Poti face asta apasand butonul de Promoveaza din dreapta ofertei, si selectand de acolo optiunea de Adauga automat si pe OLX.ro, exportul realizandu-se gratuit.

Verificare_export_OLX.png

Mult spor la vanzare,

Echipa Storia.ro