Cum te putem ajuta?

Simplifica procesul de plati cu ajutorul conturilor personalizate. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la Storia.ro

Pentru ca vrem ca lucrurile sa fie cat mai simple posibil, reducem numarul platformelor ce trebuiesc accesate in colaborarea cu noi, la cele doua de baza, OLX.ro si Storia.ro.

Aici poti gasi o serie de intrebari ce pot sa reiasa o data cu aceasta mutare catre contul tau Storia.ro. Fii fara grija insa, iti ramanem alaturi in caz de neclaritati sau orice alt ajutor :)

1. Cum pot accesa anunturile mele dupa deconectarea de la Atlastock?

Poti gasi toate anunturile tale (atat active cat si istoricul de anunturi dezactivate) direct in contul tau Storia.ro, totul va fi disponibil in sectiunea Anunturi.

2. Voi pierde anunturile mele in momentul in care nu voi mai avea acces la Atlastock?

Nu, toate anunturile tale exportate din Atlastock vor ramane in continuare disponibile atat in Storia si in OLX, le vei putea edita direct din contul tau de Storia, pentru a se face modificarile acestora si direct catre aferentul din OLX.

3. Cum pot accesa contul meu?

Te vei putea loga cu aceleasi credentiale ale contului, direct din pagina Storia.ro, in coltul din dreapta sus: 

logare_Storia.png

 

4. Cum pot adauga anunturi?

O data logat in contul tau Storia.ro, in partea din dreapta sus va fi disponibil si butonul de Adauga anunt.

Adaugare_anunt_Storia.png

Mai multe informatii despre cum sa adaugi informatiile din anunt poti gasi aici

5. Cum pot modifica un anunt?

Poti modifica anunturile tale direct din contul, sectiunea Anunturi. In dreptul anuntului tau, vei gasi butonul de Optiuni. Dupa apasarea acestuia vor deveni vizibile mai multe optiuni, printre care si cea de Editeaza:

Modificare_anunt.png

6. Cum pot dezactiva un anunt?

Poti dezactiva anunturile tale direct din contul tau, sectiunea Anunturi. In dreptul anuntului tau, vei gasi  butonul de Optiuni. Dupa apasarea acestuia vor deveni vizibile mai multe optiuni, printre care si cea de Dezactiveaza anunt:

Dezactivare_anunt.png


7. La ce informatii nu voi mai avea acces dupa deconectarea din Atlastock?

Singurele informatii la care nu vei mai avea acces ar fi anunturile care nu erau setate pentru export catre Storia.ro si OLX.ro. 

Totodata ar mai fi vorba de notitele aferente anunturilor (sectiunea de Notite din dreptul fiecarei oferte din Atlastock). 

Pentru a evita pierderea lor, iti recomandam sa finalizezi si sa exporti toate anunturile de actualitate catre cele doua platforme partenere si sa pastrezi in alt format notitele tale din cadrul acestora. 

8. Ma pot loga pe 2 device-uri separate cu aceleasi credentiale?

Da, logarea de pe 2 device-uri separate, in acelasi timp este posibila. 

9. Pot avea subconturi pentru agenti, in cadrul Storia?

Da, poti avea subconturi pentru agenti. Ce ar ramane de facut este sa le trimiti invitatie pe o adresa de e-mail, direct din contul tau, accesand sectiunea Agentia mea. Agentii trebuie dupa aceea sa acceseze invitatia primita pe adresa completata si sa o valideze, pentru a-si putea seta credentialele de acces in subcontul lor. 

Agentia_mea.png

10. Ce actiuni pot face agentii din subconturi?

Agentii din subconturi pot adauga anunturi, edita anunturile lor, pot cumpara pachete de promovare si pot exporta gratuit anunturile lor catre OLX. 

11. Voi primi in continuare mesaje pentru anunturile mele?

Da, vei putea vizualiza mesajele direct din sectiunea de Mesaje. Mai multe informatii sunt disponibile aici

12. Anunturile mele vor fi exportate in continuare gratuit si catre OLX.ro?

Da, anunturile tale vor fi exportate in continuare gratuit si catre platforma partenera OLX.ro. In momentul in care adaugi un anunt, optiunea de export catre OLX se regaseste in pagina de promovare a anunturilor, ultimul pas in procesul de adaugare anunt. 

Trebuie doar bifata casuta respectiva, iar anuntul tau va deveni vizibil si pe cealalta platforma. 

Export_olx.png

13. Cum pot vedea daca anuntul meu este intr-adevar exportat si catre OLX.ro?

Poti vedea acest lucru direct din lista ta de anunturi. Sub orice oferta, sunt disponibile optiunile de promovare suplimentara, printre care vei vedea si o casuta de OLX. Daca textul acesteia este albastru, inseamna ca anuntul tau este perfect vizibil si pe OLX.ro, iar apasandu-l vei putea accesa direct oferta aferenta.

Daca totusi textul OLX este gri, inseamna ca anuntul tau nu este exportat inca catre cealalta platforma partenera. Poti face asta apasand butonul de Promoveaza din dreapta ofertei, si selectand de acolo optiunea de Adauga automat si pe OLX.ro

Verificare_export_OLX.png

Mult spor la vanzare,