Cum te putem ajuta?

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la postarea din Storia.ro. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Detalii facturare

Factura contorizeaza numarul operatiunilor efectuate in decursul perioadei de facturare.

In contul Storia, orice insertie va fi adaugata pe factura, fie ca discutam de activare, reactivare, stergere anunt si readaugarea lui. 

Nu exista posibilitatea stergerii unui anunt inainte de cele 30 de zile de valabilitate, in vederea adaugarii unei alte oferte pentru restul zilelor ramase. 

 

Iata cateva informatii utile:

 

1. Ce inseamna anunt unic?

Storia.ro foloseste pentru contorizare sistemul pe baza de insertii (diferit de cel cu sloturi) – acesta presupune faptul ca un anunt, odata activat, este automat contorizat pentru 30 de zile din momentul activarii. Astfel, in acest termen el poate fi oricand dezactivat si reactivat fara a se mai contoriza la plata, insa nu poate fi inlocuit cu o alta oferta.

Mai multe informatii despre contorizarea anunturilor poti gasi: Cum ma asigur ca raman in intervalul de pret dorit?

 

2. Unde pot vedea suma de plata pe factura curenta?

Poti verifica in orice moment al periodei de facturare curente, care este suma de plata pentru factura in curs. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi contul tau Storia, sectiunea Servicii Selectate, unde poti vedea mesajul Verifica suma de plata pentru factura curenta:

   

3. De unde stiu cand se emite factura?

Poti verifica oricand data de emitere a urmatoarea facturi direct in contul tau Storia, la sectiunea de Servicii selectate, sub Numarul de anunturi postate in perioada de facturare curenta:

 

4. De ce nu se emite factura in aceeasi zi a lunii? 

Motivul pentru care factura nu se emite decat uneori in aceeasi zi in doua luni consecutive este acela ca in timp ce perioada de facturare are intodeauna fix 30 de zile, lunile calendaristice variaza intre 28 si 31 de zile – si astfel apare frecvent un decalaj (cel mai adesea de o zi).