Cum te putem ajuta?

Ghid tranzitie de la CRM Atlastock la postarea din Storia.ro. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Cum public anunturi din contul Storia?

Odata semnat contractul de colaborare impreuna cu reprezentantul dumneavoastra de vanzari, activarea anunturilor din domeniul imobiliare se poate face direct din contul Storia.

Imediat dupa logarea in cont, in coltul din dreapta sus vei avea disponibil butonul de Adauga anunt. Dupa apasarea acestuia urmeaza alegerea tipului de proprietate pe care doresti sa o faci vizibila.

Adaugare_anunt1.png

Pasul cel mai important este cel de completare a informatiilor ce tin de anuntul de fata. Orice om vrea intotdeauna sa gaseasca informatii corecte si complete despre imobilul gasit, asa ca orice informatie in plus poate face diferenta catre o tranzactie reusita, chiar daca campul de completat nu se numara printre cele obligatorii.

Adaugare_anunt2.png

In prima faza va fi vorba de informatii ce tin de caracteristicile imobilului cum ar fi pret, suprafete, numar de camere, etc. Urmand ca in partea finala sa se completeze particularitatile, titlul, descrierea si alte informatii ce pot face diferenta.

Adaugare_anunt3.png

Dupa ce se trece de aceste detalii ale proprietatii, in pagina urmatoare se va putea opta si pentru un serviciu de promovare suplimentar, iar ultima casuta reprezinta exportul gratuit al anuntului si catre platforma partenera OLX.ro. Nu ramane decat sa o bifezi si pe aceasta si sa apesi butonul de Activeaza.

Adaugare_anunt4.png

Felicitari, anuntul acum va deveni vizibil in cateva momente.

Adaugare_anunt5.png

Mult spor la vanzare,